Molivos - Olive Garden


Vakantiehuis ‘Olive Garden’ (max. 6 personen) is even buiten het dorp Molivos gelegen in een besloten omgeving van tuinen en boerderijen, in een grote, bloemenrijke olijfgaard. Omdat er in de omgeving een paar kleine boerderijen zijn, is het huis slechts te bereiken via onverharde paden.

 

Vanwege de grote ramen en terrasdeuren oogt dit comfortabele huis is erg licht. Op de benedenverdieping is er een grote woon/eetkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Boven bevindt zich een ruime woon/slaapkamer, een kleine keuken en een tweede badkamer. De terrassen en balkons bevinden zich rondom het huis en bieden daardoor zowel schaduw als aangename zithoekjes.

 

‘Olive Garden’ biedt een prachtig uitzicht op Molivos, zijn kasteel en de Middellandse Zee en is een perfecte plek voor mensen die de rust zoeken in een natuurlijke omgeving, maar die ook willen genieten van het nabijgelegen vertier van een idyllisch Grieks visserplaatsje.

 

Door zijn ligging bevinden er zich geen winkels of restaurants op loopafstand, maar een autoritje naar Molivos of het strand duurt slechts 5-10 minuten. Om de (rest van) de regio te ontdekken, bevelen aan om een auto te huren.

 

In de omgeving lopen een paar (mensvriendelijke) honden rond. Zij horen weliswaar bij de boerderijen in de buurt, maar lopen wel los.

 

‘Olive Garden’ is te boeken voor max. 6 personen (5 volwassenen + 1 kind). De prijs bedraagt € 50 - € 65 per dag (voor 2 personen). Gebruik van elektra wordt extra berekend en de kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 50,-. Locatie