Molivos - Marianthi


Vakantiehuis ‘Marianthi’ is een halfvrijstaand huis voor maximaal 4 personen, gelegen in een rustige buurt in het centrum van het schilderachtige dorp Molivos. Vanaf het balkon en het terras biedt het een prachtig uitzicht over de zee.

 

Dit comfortabele huis biedt een grote woon- en eetkamer en een goedingerichte keuken op de begane grond. In het souterrain een slaapkamer met een ruime badkamer. Een tweede slaapkamer, met een kleinere badkamer, bevindt zich op de bovenverdieping.

 

‘Marianthi’ heeft een mooi balkon en een gezellig, bloemrijk terras met comfortabel zitmeubilair. Restaurants, bars/cafés, winkels of de haven: het is allemaal vlakbij.

 

‘Marianthi’ is te boeken voor maximaal 4 personen (en helaas niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar). De prijs is vanaf € 50,- per dag (voor twee personen). Het gebruik van WiFi is gratis, maar kosten voor elektra en pallethout voor verwarming in het koude seizoen worden apart in rekening gebracht. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 50,-. Locatie