Molivos - Garden Studio


Deze ‘Garden Studio’ (30 m2) is gelegen in een rustige buurt in het centrum van Molyvos, boven de pittoreske haven. De studio is prachtig gerenoveerd tot een zelfstandige, traditionele villa met een besloten tuin, waarin palmen, amandel- en granaatappelbomen.

 

De begane grond is voorzien van een kleine, handzame keuken en een nieuwe, modern ingerichte badkamer. Hier bevindt zich ook een tweepersoons bankbed; een open houten trap leidt naar een vide, alwaar nog twee (eenpersoons)slaapplaatsen.

 

Het gemeubileerde terras biedt beschutting tegen de zon en in de tuin vindt u altijd wel een plekje om ontspannen te genieten van het uitzicht op de diepblauwe Egeïsche Zee.

 

‘Garden Studio’ heeft een (afsluitbare) open haard en daarom ook geschikt voor koudere perioden.

 

De intieme vissershaven, met zijn bars en restaurants, cafés en winkeltjes in de omgeving, bevindt zich op loopafstand.

 

Er worden nog renovatiewerkzaamheden verricht aan het hoofdhuis en de toegang tot de studio/villa. Tijdens uw verblijf worden deze stilgelegd, zodat u daarvan geen hinder ondervindt.

 

‘Garden Studio’ is te boeken voor maximaal 4 personen. De dagprijs bedraagt (voor twee personen, afhankelijk van het seizoen) € 45 - € 65,-. Evt. gebruik van stookhout wordt extra berekend en de kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 50,-. Locatie