Lafionas - Full Moon


Vanaf de eerste verdieping biedt ‘Full Moon’ een fantastisch uitzicht op de baai van Petra. Dit levendige kustplaatsje, met zijn mooie stranden en het deels middeleeuwse Molyvos met zijn fraaie kasteel zijn slechts een paar kilometers weg. Traditionele ‘kafenions’ met smakelijke gerechten en een kleine supermarkt bevinden zich ‘om de hoek’.

 

 

‘Full Moon’ is in 2017 verbouwd en opnieuw traditioneel en comfortabel ingericht. Op de benedenverdieping is een woongedeelte met een open haard (perfect voor koude dagen), een eetkamerdeel met ruimte voor 6 personen, een ruime keuken en een badkamer met wasmachine.

 

 

Een houten trap leidt naar de bovenverdieping, alwaar drie slaapkamers (twee daarvan met een tweepersoonsbed, de derde met een stapelbed) en nog een (kleinere) badkamer. Het huis is voorzien van airconditioning.

 

 

In een beschutte voortuin bevindt zich nog een knusse zitgelegenheid.

 

 

‘Full Moon’ is een prima plek voor mensen die van de natuur en actieve vakanties houden en biedt genoeg ruimte voor grotere families. Direct achter het huis beginnen een paar fraaie wandelingen; wie de omgeving en het eiland wat verder wil ontdekken raden we aan een auto te huren.

 

 

Het huis kan gestookt worden in koudere periodes en is daardoor ook geschikt voor gebruik in de winter.

 

 

‘Full Moon’ kan worden geboekt voor maximaal 6 personen. De prijs per dag varieert van € 40 - € 60 (voor twee personen), inclusief gebruik van water. Elektriciteitsgebruik wordt apart verrekend; de kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 50,-. Lokatie